Fotboll

Vackna upp typ vid en halv elva ida, var ass trött eftersom jag tog två bussen hem igår. Hatar den bussen, känns som den fara runt i hela värmland innan man kommer hem till det kära Grums.

Men jag har i alla fall vart på fotbollsträningen i Värmlandsbro och det var jätte skoj. Vi var drygt tio pers så det var helt okey. När jag först kom till samlingen så var vi bara fyra pers där och det känndes lite tråkigt, men de flesta åkte direkt.

Så har vi bestämt att nästa torsdag (efter träningen) så ska vi bada bastu! Så alla fotbollsbrutor kom dit!

Nu så ska jag bara ta det lungt. Äta massor av godis och dricka Coca Cola. Men jag skulle gärna ha följte me Lisa ut men det får bli en anna gång. Så jag hoppas det är något bra på tv:n, det är final i körslaget men det känns inte så rockigt men det får duga.    

Stressigt

Igår så blev det riktigt stressigt! Först så flängde jag runt överallt i Grums på förmiddagen. Sedan så umgicks jag med mormor åh morfar åh farmor. Sedan när jag är hos farmor så ringer Therra åh tycker jag sak följa med ut. hmm så skulle hon dra in te stan kl 18 så då kände jag det hinner inte jag med! Men men det var bara att skynda sig och äta och göra iordning sig!
Världens goaste kött igår, mamma hade grillad kotlett mhh sommarkänslor var det. 

Men Bilder kommer det snart på fredaskvällen:D beroende på hur snabb Therra är på att skicka dem.   

Ledig Fredag

idag är jag ledig, ledig hela helge med, skönt. Så idag ska jag äntligen hjälpa pappa på hans jobb med att köra grejer till tippen hehe så jag ska snart gå. Så ska jag hjälpa morfar att tvätta bilen åh så ska jag med mormor och morfar och handla mat. Sen ska jag till farmor och hälsa på, hon e inte så frisk....men det är inte något jätte alvarligt.

Så ska jag och pappa luncha idag, ska bli jätte ql! Fast det blir någonstans här i grums, det lutar åt 97. Åh fet saftig pizza kanske? Fyller på lite av just det "dumma" förrådet i kroppen, det är väll aldrig fel? HAHAH

Rolig träning!

Nu har jag komme hem från min första fys träning med fotbollen. Den var skit jobbig men jag hållde ut hela tiden stannade inte en enda gång. Mitt största mål var att ta rygg på Elin åh jag lyckades. Fast hon sprang ifrån mej en liten bit i slutet men jag e jätte nöjd:D
Sedan var det ql att träffa de som var med på träningen åh tjöta me dem. Jag tror vi tjöta längre efter själva träningen än vad vi träna hehe. Riktigt ql!
Så det här var en träning som var riktigt jobbig som ger något. GÖTT!

Jobbet

Nu så är det jag, Eva och Emma på jobbet. Tänkte visa några grejer vi har gjort

Emmas levande tavlor, en kund frågade då - Om tavlorna möjligen hoppade, han skrattade



Närbild på "hoppande tavlan"



Jag och Emma alltid lika snygga!



Stan

Igår så åkte jag in till stan för att handla, Men när man ska handla finns aldrig det man vill ha men men jag hitta en del:D

Först blev det Monki, det belev dåliga bilder så grejerna är mycket snyggare än va det vissas här:P
och såklart är de mycket snyggare på mig ! haha


Sedan blev det Gina, Var tvungen att ha något som täcker hela rumpan när man har leggins. Så man inte behöver tänka varje gång man har en på gränsen klänning/kjol e det här för kort? Så det blev ett vitt och svart linne. 


Så blev det även sådant där tråkigt som man behöver, Strumpor och tights på Gina


Så blev det ännu en kuvert väska för Frida, men den var så stor så man får plats med mycket mer än mobil och pengara


Sedan så blev det såklart smycken, I LOVE "läder" armbandet så SNYGGT
  





Mary Kay

Igår så var jag på "sminkparty" (Mary Kay) hos Felicia, vi var ca 7 st. Först så fick vi ju "grunda" ansiktet genom att tvätta det och smörja in det med mycket härliga/fräscha produkter. Vi igenom vilken hudton man skulla han. Vi testade ca 3 olika nyanser för att hitta den "rätta". Jag och Sofie hade samma. Sedan så fick vi ju ta på fondationen, concealer allra först på. 
Sedan så fick vi äta fika, mums. Sedan så fick vi beställa de varor vi ville ha (om man hade fastnat för någon produkt). Jag beställde en fondation och en Rouge. Rougen hade en bronzig/guldig ton.
Jag skulle nog ha beställt hudvårdsprodukterna med MEN. Men jag har precis fått bra hudvårdsprodukter som jag är väldigt nöjd med, så jag köpte inte dem.

Vi prövade även en mjukgörande produkt för händerna och den var mycket skön.

Fondationen - 220kr
Rougen - 140kr


Jag trodde att priserna skulle vara mycket högre, så jag tyckte det var ganska billigt eftersom det är ett jätte bra märke.
  
 

Fondationen och Rougen

Jag ska iväg den 28/2
på ett nytt "sminkparty" men då handlar det om att lägga själva sminket. Är det någon som vill följa med? Är det bara att säga till:D Sofie och Fille ska antagligen med. 

Formexmässan!

Nu har jag äntligen fått bilderna från förra helgen, när vi var på formexmässan.

Emma och Jag


Emma på hotellet



Jag på Hotellet



Eva och Emma, på restaurangen




Jag , på restaurangen riktigt goda mat hade dom!




Eva och Jag, på Formexmässan  







Man fick inte ta några kort inne på mässan, så jag kan inte vissa er hur proffsigt allt var! 

Sminkparty

Idag så ska jag på "sminkparty" hos Felicia det ska bli jätte ql! Jag har aldrig vart på det så det ska bli ql att prova på det. Men mitt öga har börjat klia igen åh de e icke ql, ser rött åh svullet ut....Men det positiva e ju att det bara är i det ena ögat.

Men först blir det att åka till jobbet.

Uppfinna

Vaför började man raka benen för? usch det e ju så jobbigt! åh sedan så får man ju stubb typ 2 minuter efter man har kapat av det ovälkommna håret!

Någon skulle uppfinna en grej som gjorde att man bara behövde raka sig en gång per år! Då skulle jag bli mycket glad!

Helgen

Hello! helgen har vart super!

På fredag så kom malin åh sov hos mej mkt ql var det! Vi åt mumsig tacos, Åh såg på film jätte ql. Det va ql att träffa henne för det brukar inte bli så ofta nu för tiden. 

Sedan så jobba jag hela helgen men på lörda kväll så var det tjejkväll med innebandy brudarna! Så då åt vi taco gratäng hehe mums. 

Men det kommer bilder snart!    

Nya varor

Tja! e på jobbet nu åh vi har fått in några varor som vi handla på formexmässan! Jätte mycket snyggt!

Några av de nya våriga krukorna




Söta fågelbon, 45kr/st



Inför Alla Hjärtansdag, roser som man ska ha i badet, 85kr/st 



Monki

Va inne på Monkis hemsida åh det var jätte mkt fiiint! måste in ditt mkt snart. Såg i en tidning världens snyggaste kjol där ifrån. Så jag måste in snart så den inte tar slut!
En sådan där kjol som jag älskar. Tajt och hög i midjan sedan så står den ut mycket!
                                                                                    

Vinterland!

När jag tittade ut imorse så såg jag att det hade kommit massor av snö! Härlig syn! Hoppas bara att det blir kallt igen så det inte blir tråkigt slask av allt. Jag var tvungen att ta ett kort:P


papiljotter

i natt så sov jag med papiljotter, stackars alla kvinnor för säger jag bara. men jag satte bara upp håret mitt på huvudet,så det störde inte så mkt iaf. Så jag kunde ligga på sidan.

Så såg det ut efter en natts sömn.




Så såg det ut när jag tog ut det, ej någon hårspray lr nött.

 

Jag tyckte det blev fräsigt, kändes lite 50-tal:P

Så jag ska köpa gummi papiljotter.

Emma arg!

Emma ringde för ett tag sedan åh sa att ica Maxi hade köpt in samma varor som oss! så då blv jag med arg!!!

Jul och Modell Sommar

Idag är jag ledig! så skönt! men men gissa vad jag måste göra väldigt snart hmmmm.........Städa bort julen i mitt rum, jah vet den skulle vara borta för länge sedan. hahah!
Så pratade jag med Diana en sväng. Hon var på väg hem från någon marten i Sydney, hon hade köpte en ring som han trodde var mkt billigare än var den var, så hon vart inte riktigt nöjd me den. 
Malin kanske kommer hitt sedan skulle vara ql men vi får se hur hon gör, hon har väldigt svårt att bestämma sig, lr va säger du malin ? hahah ne då.

Åh just ja, jag läste ut ännu en bok som jag fick i julklapp den heter:



Modell Sommar 
Skriven av: Paulina Porizkova 

Jag tyckte den var ganska trög i mitten för det hände aldrig något nytt.Men den kändes som en i mängden av alla modellers berättelser om hur svårt deras liv va i början av karriären, ungefär som alla förhoppnigsfulla tjerers dröm, bli modell. Allt börjar piss och alla i industrin är otrevliga, elaka och vill ha SEX ! Men ändå så blir den intressant efter som man vet att Paulina har vart en framgångsrik modell, BTW hon är med som "dommare" i Top Model nu. 
Men den toppar inte Snabba Cash  

Grattis Mormor!

Idag så börjar jag kkl 15:00- 20:00 åh det är väldigt skönt! får sövmöra men mne mamma kom in åh väckte mej ca kl 10! Så kom vi på att jag skulle te banken, ska öppna ett nytt konto. Sen så var vi och handla med mormor och morfar på konsum.

Idag fyller mormor år och jag missar kalaset för det börjar fem, men jag ska ditt nu snart åh fira hon får blommor och godis av mej:D.

Mormors bukett:D Tulpaner och ginst, ginsten doftar helt underbart!

Sedan fick jag hjälpa mamma att slå en paket. Så jag kämpa rejält med detta paket!

Mormors present, va tycks? hehe 

Hej igen

I helgas var jag i sthlm på formexmässan men jag skriver mer om det när jag har fått bilder ifrån Emma.
Idag så jobbade jag ett kort pass 10-15. när kl var fem minuter i tre så kommer Sofia in åh då så gick vi på Bergvik och handla lite köpte mej smink (fandation). Sen köpte jag en tröja/klänning på gina vårig i färgen typ mintgrön, fast väldigt ljus nästan vit. Det är väldigt mycket pastell färger på kläder både byxor och tröjor.  

                                                                        Min nya tröja
Snart så ska jag dra iväg på Innebandy. 

Stockholm

Idag börjar kl 15.00 så jag var med mamma och mormor till en affär som heter Gröna ko. Där har de ekologiskt kött mm. Så mamma köpte på sig några bittar heheh så nu får vi se hur det smakar.
Idag börjar resan mot stockholm:D..lr rättare sagt, jag ska med och sova hos emma nu idag. I möra så åker vi kl 07:00, mot formex mässan. Så ska vi sova på hotell, roligt roligt. Sedan på lördan när de har åkte hem så stannar jag för att träffa Marie och Linnéa. Riktigt rolig helg asså!

Jag missar dock matchen med innebandyn på lördan och så skulla laget sett på karlstads elit innebnayd men men jag missar det.   
Så jag hinner nog inte skriva något mer på bloggen under helgen.

puss puss!

Snäll kund

Idag hände det en rolig sak på jobbet:D. Det var en kund som titta in med näsan och sa att han skulle komma in till mig och ge mej en present, för att han var så nöjd med blommorna jag har fixat åt honom (han har handlat några ggr av mej). Men först skulle han gå in till hälsokosten. Sen så kom han in och gav mig blekningsmedel för tänderna! 
Hans son har ett eget företag och de har säljer hälsa och tand artiklar. Den varan jag fick är så ny så den inte ens har kommit ut på markaden än! Så den går inte att få tag i än! fränt! Så jag får pröva den åh se hur det blir!   

 
Min present


Snart så ska jag på innebandyn, roligt:D

Ciao ciao!


Tulpaner, Avokado och Marié

Förut så kom blom bilen till affären helt underbart att se alla blommor, det e ju så många! så jag var tvungen att köpa med ett gäng tulpaner hem! Så åt jag upp en hel avokodo, de är så äckliga! men vad gör man inte för att försöka vara nyttig?
Prata med Marié förut, ska äntligen åka åh hälsa på henne i den nya lägenheten i sthlm (trosa). Ska bli riktigt sköj!

Men nu ska jag bänka mej framför top model! 

Puss!

DN Dermanord

Igår så blev det ett riktigt hårt pass på innebandyn. Först så sprang vi ute, vid sjukhuset och gjorde världens jobbigaste intervaller. Sen så var det ju träning inne i hallen. Det var så jävla rolig träning för alla la ner sig till 100! riktigt ql:D.

Jag önskade mej i julklapp DN produkter (hudvårdserie) för att min hud är inte alltid den bästa. Jag hoppas nu att det är DN som har förbättrad min hud så att det inte är en tillfällighet. jag hade inte värsta problem men man bli ju så deppad av det lilla. Så de rekommenderar jag starkt! finns att köpa på ekolea i stan.

 

Riktigt bra!

Australien

Tycker Diana kan komma hem från Australien snart!




Diana på hennes bal. så fin så fin...:D

Måndag igen

Nu så är det en ny vecka igen! helgerna går så väldigt fort nu för tiden! men det har vart en riktigt bra helg. jag åh therra vann nada igår på bingon men vi vär nära, men nära skjuter ingen hare. Men maten var jätte god:D.
Prio ett idag är att göra iordning snittkylen och att vattna alla växter.
Sedan när jag kommer hem är det att äta mat snabbt åh ge sig iväg på innebandy träningen, det ska bli ql, e sugen som bara den på innebandy!!

Te helgen ska jag te stockholm!!

Snabba Cash

Idag har jag vari riktiigt duktig, jag har sprungit:D...inte bara joggat lite lätt utan sprungit och gjort intervaller. Jah tänkte lämna mitt allra onyttigaste liv nu. Får se hur det går.


Jag läste ut en bok idag som har vart riktigt bra! Riktigt bra! handlar om stockholms " undre värld" massor om knark, mord, svek och bordellverksamhet. Den ska vara verklighets baserad men inte alltihop.



Snart kommer therra åh hämtar mej. Gissa va vi ska göra?
V ska spela bingo lotto! haha. Så vi ska dra te affären och handla mat, antagligen tacos. *MUMS*

Vi vann!

Fy fan va gött, vi vann matchen. Den var jätte jämn, men som sagt vi vann med 5-4!
Mål:

1: Amanda n
2: Elin A
3: Felicia L
4: Julia C
5: Julia C

Så just nu ligger vi på en 6 plats i serien ( förra året kom vi 3)

Photoshop

Som sagt jag gillar att greja i ps. Här är en bild från deviantart

Före

.

Efter


Hej!

Ida så spelar vi mot NB 87 - 13:15 , kom ditt!
Vi måste vinna den så vi minskar risken för att åka ur division 2. Styrelsen hade ett möte med oss i onsdags och berätta att de tänker bli en satsning på dam innebandyn i Grums. Så vi ska få åka på massor av cuper det låte jätte sköj! Men det ska bli även högre krav på oss, som att vi ska träna 3 ggr i vecka. De sak även ragga på nya spelare, så vi får en bredar trupp.


Målet med detta är att vi ska gå upp i division 1 inom några år.

Hej!

ida så har det vart en lungn fredag på jobbet. Men Emma gjorde en brudbukett idag blev fiiiin! bilder kommer!
Malin följde medj mej efter jobbet och tittade på en ny kamera, men jah köpte ingen utan köpte kläder ist:P

I möra möter vi NB i Innebnadyn åh det är en viktig match, så det finns bara seger!


Tack Malin!

Malin Å Frida
Vill bara säga tack till min Malin som har hjälpt mej med att göra iordning min blogg :D
Va tycks?

Din krävande unge !

Frida är en krävande liten bajsunge...! ;D

Program

Hej!
Nu så har jag äntligen fått tummen ur arslet åh skaffat en blogg. Vi får se hur mycket jag hinner uppdatera.
Igår började äntligen några serier som är bra!
*Top model 10
*Shear Genius (hårstylister)
Synd bara att de går samtidigt!

RSS 2.0