Bok Rean!

Igår så åkte jag in till jobbet tidigare så jag kunde titta på bok rean. Jag blev så glad för det finns tydligen en uppföljaer till snabba cash, fucka upp heter den. Så den fanns på rean så den köpte jag! 


När jag vakna i morse så är Linus sjuk, stackaren! Hög feber osv. Så då får jag ta bilen eftrer som mamma inte kan använda den ändå.


Tja! idag så fick jag med mig Sofia på att gå ut och gå innan frukost. Men jävlar va vi gick jag var ca borta i 2 timmar. Men det var jätte skoj att gå med någon och inte gå själv. Får se om jag får med meig henne igen nu under lovet.
Sofie
- Nu ska jag gå ut och gå varje deg innan frukost under lovet
Frida tänkte
-Det kommer hon aldrig göra.
Men men får se hur det går.
Vi gick till och med gåstavar utan att tycka det var pinsamt, som sagt man bryr sig inte om vad andra tycker längre

Ska iväg till jobbet sen (bergvik) och snitta blommor sen ska faktiskt bli kul, för då är man inte själv.

Helgen

Jag har inte varit på datorn under hela helgen, så det är därför jag inte har skrivit något. Helgen har vart riktigt fartfylld. På fredags kväll så vart vi på match mot forshaga tyvärr så blev det 4-4 så ni finns det en riks att vi halkar ur divison 2 och hmnar i divison 3. Vi som satsar för divison 1.
Bestämde mig även för att jag ska satsa inför nästa sesong på innebandyn så det blir nog inte så mycket fotboll för min del. Fast jag ska försöka vara med så mycket som det går.  

Sedan har jag träffat riktigt goa vänner under helgen, Marie och Therra. Riktigt sköj att vi håller ihop!
Så vart jag på kalas igår och fira min kusin. Som ni flesta vet så drar min släkts kalas igång så det blir mycket saft och bullar framöver.
Så kom Therra in te mig på jobbet igår och fika (fika=frukt) så dte var roligt att du kom och hälsa på!
 



Så har jag jobbat hela helgen så nu ska jag bara ta det lungt idag, ska bli skönt.

Måste bara stolt berätta att jag har ståt i mot allt godis nu i ett tag. BARA på Lördagar får jag äta. har klarta mig i TVÅ HELA veckor. Bra gjort frida.

Match

Nu är det match som gäller. I Forshag ska vi spela hoppas vi vinner mot GS86!

Marie

Igår så kom jag äntligen iväg på en solarie tid, välbehövligt. Så jag följde med Marie och Pär till det "nya" stället i Grums, Yellow sun. Jätte bra var dte där dropp in som sagt. Jag gillade det. Riktigt roligt att träffa Marie igen.

Sedan vart det innebandy träning då men först så titta jag och marie på innebandymatch va typ 91:or som spela någon final men förlora. 

Men det var en riktig rolig träning för det kändes som det gick så himmla bra för mig, så jag vart riktigt nöjd!   

Idag så ska jag antagligen med Marie till stan ska bli skojsigt.

Aftonbaldet

Läste detta på aftonbladet och tyckte detta var så hemmskt!

SÖRJER SONEN Mamma Sharon med sonen Jeremy (i mitten), som d 
SÖRJER SONEN Mamma Sharon med sonen Jeremy (i mitten), som dödades av en krokodil i Queensland i Australien. Familjen är nu orolig för storebror Ryan (till höger), som tvingades bevittna den fruktansvärda händelsen. "Att se sin lillebror i käften på en krokodil, det är för hemskt för att förstå", säger en vän till familjen. Foto: BRIAN CASSEY

Jeremy, 5, uppäten av krokodil

Ryan, 7, såg sin lillebror dras ner och slukas i vattnet

LONDON. Jeremy, 5, lekte med sin hundvalp i vattnet när den fyra meter långa krokodilen dök upp och slet ner honom i floden.

Nu har hans kropp hittats inne i krokodilen.

Storebror Ryan drog runt på sin två år yngre bror Jeremy Doble på en bräda i det midjedjupa vattnet. Deras föräldrar driver en ekoturistbåt som trafikerar floden Daintree i regnskogen i Queensland, Australien.

När brödernas hundvalp sprang ut i vattnet dök krokodilen upp och slet ner Jeremy i vattnet. Han försökte skrämma bort krokodilen, men

priset för att försöka rädda boxervalpen blev hans eget liv. Pojken drogs ner i floden framför ögonen på storebror som skrek högt efter hjälp.


Deras pappa dök i för att försöka få upp Jeremy men utan resultat.

Nu har resterna efter hans lilla kropp hittats i en krokodil som fångades in för ett par dagar sedan. På en veterinärstation i Brisbane öppnades buken och pojkens kvarlevor fanns där, rapporterar Courior Mail.

Orolig för brodern

- Det är en fin familj och Jeremy var en sådan gullig och oskyldig liten pojke, säger Keegan Penn som driver en krokodilsafari i närheten.

Familjen sörjer sin yngste son och oroas nu samtidigt för Ryan.

- Att se sin lillbror i käften på en krokodil, det är för hemskt för att förstå, säger Keegan Penn.

Experter tror att det finns runt 100 fullvuxna krokodiler i flodområdet.

Men Jeremys föräldrar har bett om att inga krokodiler ska dödas och har uppmanat myndigheterna att skona även den som dödade deras son.


Brudbukett

Igår så vart det inte så mycket att göra på jobbet så då så gjorde jag och praktikanten brudbuketter. Så Malin kom och och fota dem. (hon har en bra kammera så bilderna blev jätte bra! Så de kommer att dycka upp här.

Idag så är jag ledig så jag sov ganska länge, hur skönt som helst. Men får se om Marie vill hitta på något att göra. 

Pucko

Frida pucko sa att hon kunnde jobba på kalenius idag innan jag börja på känsla men MEN jag började kl 10:00 på Känsla så dte går ju inte! smart drag Frida.

Men nu så ska jag snart dra iväg och jobba. Så jag kommer hem ca tio i nio ikväll.  


Tummen upp!

åhh nu är äntligen den första dagen gjor! Måste säga att det gick bra. Men OMG vad mycket man måset kunna men men det är bara att lära in! Så det blir tummen upp!

Nu snart ska jag iväg på innebandyn ska bli sköj. Men först blir det att äta mat, aborre blir det GÖTT.

Och imöra jobbar jag på känsla 10:00-20:00.  

Nervöst

neröst nu, ska till Kalenius snart.......

Lördag

Igår så var det en rolig dag. Vi säljde mer än förra året på Alla Hjärtans och det är alltid så himmla gött!
Sedan så tänkte jag att jag bara skulle åka hem och slappt till melodifestivalen. Men då så skulle Therra, Angelica och Marie se på den så jag drog till dem efter ett tag. Det var med roligt för dte var länge sedan vi 4 gjorde något nu. Så fyllde ju Angelica 20, Grattis! 

Jjag ska på fotbollsmöte kl 6 angåend hur sesongen kommer att bli.

Match och Alla Hjärtans

Igår så spelade vi match mot Sjöstad men vi förlora med 7-3. Men det stog lika i den tredjeperioden när det typ var 6 minuter kvar men då gjorde vi en stor tabbe! Så öste dte in mål sedan så det var jävligt synd. Hade vart roligt med en poäng i alla fall, sjöstad ligger 3 i serien.

Idag är det Alla hjärtans dag, glöm inte det! Så idag blir det bara jobba joooba joooooooba för min del.

Varför?

                                       

Varför ska du vara så svår att glömma?

Rosor

Idag har jag fortfarande vart jätte duktig var ute och gick idag med. Vädret var så där underbart med sol så det var lätt.
Diana ringde äntligen från australien så det var jätte skoj att prata med henna, typ i 100 minuter. BARA SÅ ATTA ALLA VET hon är inte i fara för de där hemska bränderna i Australien.

Igår så jobbade jag och Sofia och det var hur roligt som helst! det var mycket folk i butiken och vi var allmänt störda. Vi va tvungna att ta lite kort och försöka få med en del rosor som vi har i butiken nu.
Så jag säger att alla måste köpa minst en ros till någon ni tycker om jag lovar att personen kommer bli super glad! för som sagt i morgon är det Alla Hjärtans dag.

Jag och Sofia                                                                                                



Sofia, hon blev så söt på denna bil. 



Fatta vad mycket rosor!



We love Roses


around me

It's cold around me, the night is young. The sun has fallen and I've become. The lonely one.


300

Nu sitter jag på jobbet och tar en liten rast. Har snittat ca 300 rosor på 3,5 timme! Fy fan vad jag har slete! Men nu e det klart!

När jag kommer hem är det och skynda sig till Innebandyn, vi hade möte nu kl 20:00 inför kommande sesong. Den missar jag men jag hinner till träningen. 

 I möra jobbar jag med Sofia det ska bli roligt. för idag så vart jag själv efter fyra och det kändes icke so nice eftersom det var så himmla mycket och göra. Då får man bita ihop.

Känsla

idag så var jag ute och gick som vanlig och så åt jag frukost hos farmor. Så jag tänkte vara hos henne en stund men som sagt det sket sig. Eftersom de ringde från Känsla och ville att jag skulle jobba. Men det ska bli roligt att jobba idag för vi får ca: 500 rosor som ska göras iordning.

Så om ni såg en kort röd/brunhårig sak i grums som sprang som en idiot, med kläder som räckte för 120 minus grader! Så var det jag! Har aldrig gått så fort hem från farmor kan jag säga!



Jag igår med en del av de rosor som vi får in till Alla Hjärtan. ca: 200 STOR Red Naomi

Mixa

Nu har Frida varit duktig igen. Jag gick upp kl 09:00 och skynda mig för att gå ut och gå. Så kvart över nio var jag ute så var jag tillbaka 10:05. När jag kom hemm så gjorde jag en härlig "nyttig dryck". Du behöver:

* 1 banan
* Bär: hallon, blåbär och björnbär. (Det går lika bra med frysta bär nu under vintern)
* Fil   
* Havregryn
 

Så mixar du ihop detta till en tjock blandning. Nu har du en härlig start på dagen! Så du kan i blanda i vad du vill såklart. Om du vill att blandningen ska vara sötare så kan du ha i ex: vanilj yoghurt. 



Det var Annas recept.
 

Igår när vi tränade innebandy så har vi alltid världens jobbigaste utespringning på måndagar. Men igår så fick vi spela fotboll och det var jätte sköj! Eller vad säger du Felicia? 
Så fick jag reda på att de matcher vi har kvar är på fredagar så då kan jag antagligen var med på alla. Så det var mycket bra!
    
  

Underbart väder!

idag är jag ledig så jag gick ut och gick i morse. Helt underbart väder ute nu! Älskar när man får solenstrålar som värmer på ansiktet.
Så ska jag försöka göra en "ansiktsbehandling" här hemma. Det behövs verkligen nu i denna årstid!

Seger idag

Vi vann idag med 7-2 eller 7-3 kommer inte ihåg. Men det var jävligt gött! Vi hade i stort sett hela matche. Jag gjorde ett mål, så det känndes skönt!

Igår så vann Alcazar och Emilia i melodifestivalen så de går nu vidare till finalen i Globen. Jag tycket jätte bra om Alcazars låt men Emilias vart ju sämst! Vill att Ninas låt skulle gå vidare med. Men över lag så tyckte jag det var många bra låtar, väldigt förvånad för det.



Sedan så ska jag på kalas hos farmor så då blir vi en del av släkten. Ska bli roligt. Vet inte vad jag ska ha på mig, svårt.


Dottevik

Nu så ska jag iväg på match. Det var hur trögt som helst att gå upp i morse. Men upp kom jag i alla fall. Så vi möter Dottevik, så vi "måste" vinna. 
Såg ni på melodifestivalen igår då?  

Melodifestivalen

Nu är jag hemma igen från jobbet. Ska bli skönt att va hemma och se på Melodifestivalen. Men i möra får jag gå upp tidigt igen får vi har tidig sammling med Innebandyn. match kl halv ellva kom ditt!

Tapeter och Klinkers

Igår kväll fick jag reda på att jag skulle jobba idag, hade ingen anning om det. Så jag börjar kl 12:00-18:00 på Bergvik, men det ska bli sköj var ett tag sedan jag var där. Vi hra precis kommit hem från färg affären, vi har spanat in tapeter och klinkers till badrummuet. Nu kommer det bli så himmla svårt att välja, vilken stil man ska ha! Men vi får se va det blir.   

Bergviks Personalfest

Bilder från i Onsdags


Kvällen börjar med bowling



Vid bowlingen Sofia och Emma



Sofia och jag vid maten (Asiatisk buffe)



Eva och Emma vid maten



Vi var såklart med i Bergviks singstartävling, men det vara bara Emma, Sofia och Eva som var med. Jag var fotografen.



Sofia dansar på Nöjes bar, hon fick en drink av bartendern för det.


Fredag

Nu så är jag hemma och har precis åte mat, revbensspjäll och klyft potatis. Så har jag gjor min första dag som vikarie på Södra skolan. Det var jätte roligt! men det blev stressigt. Jag tror det var roligare än floristyrket. 

nu så ska jag ha en Efterlängtad hemmakväll. Med godis och dricka till Let´s dance     

Södra skolan

Nu så ska jag snart i väg till södra. Nervöst men jag tror att det kommer gå bra.

Igår så tränade vi ju med fotbollen och efter det så basta vi. Riktigt gött! får vi göra om!

Hemma igen

Nu så är jag hemma igen. Det var Great på nöjes igår. Men jag trodde det skulle vara mycket mer folk än var det var. Men det blir vad man gör det till. Vi spela bowling och där vann Sofia den första serien men om ni frågar mig så var det fusk. Sedan den andra gången så vann jag, då fick jag en cider av Eva. Sedan så var det en Asiatisk buffe den var helt okey, inte tio i topp i alla fall. 
Sedan så var det singstar tävling i mellan bergviks butiker. Då så sjöng vi men jag banga och tog bara kort, låten vi fick var: Fame-Give me your love. Men tyvärr så segrade vi inte, mitten kanske?
 Sedan var det dans och umgås med folk, trevligt. (Bilder kommer)
Avsluta med att kasta en snöboll på Tinas skalle! skit roligt, trodde jag skulle då!

Sedan så följde jag med min kusin hem, Sofia. Där så åt vi mat och tjöta så jag kom inte i sängen för än kl 4.

Idag så var jag som sagt på jobbintervju på Kalenius jag var väldigt nervös men sen när allt börja var det inte farligt alls. Så vi får se när jag får jobba nu. Måste prova först om jag "platsar". De ringde jämnt nyss och fråga om jag kunde i möra men det kan jag inte för jag ska jobba på Södra skolan i möra. Så jag har allat fjärilar i magen.
 
Sedan blir det träning med fotbollen, då ska vi bada bastu efter träningen. Roligt!  


Nöjes

Nu så ska jag snart dra till stan. Jag körde på en rockig look. Med långt plattat hår och en spikrak lugg. 

Så nu blire party party på NÖJES!

 

Sunne, Södra och Bergviksfest!

Nu är jag hemma från my tripp to Sunne. Det var hur cosy som helst! Anna och Alex lägenhet var gör snygg, såg riktigt inred ut! Så vill jag ha min lägenhet (om jag någonsin flyttar hemifrån). Anna visade upp Sunne för mig, vi gick till olika roliga affärer så visa hon upp blombutiken där hon jobbar. Den var också helt underbar! Det kliar i mina fingrar varje gång man kommer in i en blomaffär. Så nu så ska jag åka te Sunne oftare!

Idag så blir det en stressig dag! Nu snart så ska jag till Södra skolan och skriva under papper angående att va vikarie där. Så det ska bli roligt!

Sedan blir det snabbt hem för att göra sig iordning till Bergviks personal fest, på Nöjes. För vårt jobb ska vara där vid en sex och innan det så ska vi ha personal möte. Sedan så ska jag följa med mina kusiner hem till Hammarö och sova där. De jobbar på Mc donalds så de ska också ditt. Så det kommer bli en toppen kväll! 
Men jag vet absolut inte vad jag ska ha på mig ikväll, Hjälp mig!?

Skjorta/tröja

Jag hitta en tröja/skjorta som jag inte har använt på ass länge i garderoben som jag älska jätte mycket så jag bara flög i den!
Köpte den på HM för länge sedan.

 

Buddy Holly

Idag ska jag äntligen till Anna. Kl 12:15 går bussen till stan sedan får jag åkta tåg till Sunne.


Jag visste att, att det var som det var. Att jag hade dig runt mitt lill finger! I Knowe it! Men det känns nästan värre när jag vet. 


Måste bara säga att idag är det 50 år sedan Buddy Holly gick bort. Hoppas ni har lyssnat på hans musik, riktigt bra.
Måste säga att jag gillar bland annat sådan musik, gammal rock´n´roll. 

Buddy Holly dog i en flyg olycka den 3 februari 1959. Visste ni att Buddy Holly var en stor insperationskälla för The Beatles. Han var även en av de mycket få som skrev sitt eget material på sin tid, det var mycket vanligt att andra skrev låtar åt artisterna som tex: Frank Sinatra, han skrev inte många låtar själv.  

 

http://www.youtube.com/watch?v=lhgO8rZs1Fg

MYCKET GLAD!

ÅH!! gissa vem som ringde mig då förrut!! Det var en person fårn Kalenius, som vill att jag skulle komma ditt på intervju på torsdag kl 13:00. Gud vad glad jag blir. Hur tur kan man ha? Jag hade inte ens lagt in mitt cv där uta han bara ringde, gud vad glad jag blir! Men samtidigt väldigt nervös!

Så har jag pratat med Anna, så i morgon ska jag till sunne och umgås med Anna. Äntligen, ska spana in hennes lägenhet åh så!  

färgning och Söndag

Nu så har jag äntligen färgat ögon Bryn och Fransar. Så skönt att få det gjort. Så nu ser man inte ut som en död fisk utan smink.

Dålig bild, men men så blev det i alla fall. 



Det var så roligt igår för på förmiddagen var jag med linus (min bror på 7 år) ut och lekte i snön. Åkte pulka och så. Jätte sköj att bli barn igen. Sedan så var vi hos mormor och morfar och fika.
Det blev även Bingo Lotto igen med Therra. Jag slog till på stort och köppte en dubbel lott för 100 kr, tycket det var dyrt men det fanns bara dubbel lotter kvar. Men tror ni vi vann något då? NEJ!
Men men plötsligt händer det, säger de. 

Australias next top model

Precis sett på finalen på australias next top model. Eboni vann, jag hejade på henne så det var bra! Jag tycker att Australias next top model är bättre än America's next top model. Nu är det slut på det enda bra morgon programmet, det det suger! Men hoppas att nästa Season 3 börjar.

Eboni Stocks


Fredag!

Lite bilder från utgången i fredags, på Mig, Malin och Therra.















Det var en lyckad kväll brudar!
Tack så mycket Vicky som hjälpte meig med att få min jacka. Det var as lång kö och alla bara knödde sig före! Men som tur var så hjälpte hon mig, tack!
Det var en himmla tur att angelica var med på bussen så man hade någon att prata med, en jävla tur!
Sedan tappade jag bort min mobil på arena men någon hade lämnat in den i baren. Hur tur är inte det då? Men som sagt riktigt kul!


RSS 2.0