Aftonbaldet

Läste detta på aftonbladet och tyckte detta var så hemmskt!

SÖRJER SONEN Mamma Sharon med sonen Jeremy (i mitten), som d 
SÖRJER SONEN Mamma Sharon med sonen Jeremy (i mitten), som dödades av en krokodil i Queensland i Australien. Familjen är nu orolig för storebror Ryan (till höger), som tvingades bevittna den fruktansvärda händelsen. "Att se sin lillebror i käften på en krokodil, det är för hemskt för att förstå", säger en vän till familjen. Foto: BRIAN CASSEY

Jeremy, 5, uppäten av krokodil

Ryan, 7, såg sin lillebror dras ner och slukas i vattnet

LONDON. Jeremy, 5, lekte med sin hundvalp i vattnet när den fyra meter långa krokodilen dök upp och slet ner honom i floden.

Nu har hans kropp hittats inne i krokodilen.

Storebror Ryan drog runt på sin två år yngre bror Jeremy Doble på en bräda i det midjedjupa vattnet. Deras föräldrar driver en ekoturistbåt som trafikerar floden Daintree i regnskogen i Queensland, Australien.

När brödernas hundvalp sprang ut i vattnet dök krokodilen upp och slet ner Jeremy i vattnet. Han försökte skrämma bort krokodilen, men

priset för att försöka rädda boxervalpen blev hans eget liv. Pojken drogs ner i floden framför ögonen på storebror som skrek högt efter hjälp.


Deras pappa dök i för att försöka få upp Jeremy men utan resultat.

Nu har resterna efter hans lilla kropp hittats i en krokodil som fångades in för ett par dagar sedan. På en veterinärstation i Brisbane öppnades buken och pojkens kvarlevor fanns där, rapporterar Courior Mail.

Orolig för brodern

- Det är en fin familj och Jeremy var en sådan gullig och oskyldig liten pojke, säger Keegan Penn som driver en krokodilsafari i närheten.

Familjen sörjer sin yngste son och oroas nu samtidigt för Ryan.

- Att se sin lillbror i käften på en krokodil, det är för hemskt för att förstå, säger Keegan Penn.

Experter tror att det finns runt 100 fullvuxna krokodiler i flodområdet.

Men Jeremys föräldrar har bett om att inga krokodiler ska dödas och har uppmanat myndigheterna att skona även den som dödade deras son.


Kommentarer
Postat av: Felicia

Men gud, vad hemskt! Vad läskigt att han blev helt uppäten. Uuuh, tur vi bor i sverige! :)

2009-02-19 @ 19:11:31
URL: http://linddh.myblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0